Manifesto RACCHolaBICI

Signa aquest Manifest, ajuda’ns a difondre’l i nosaltres el situarem a l’agenda de la mobilitat del futur per les nostres ciutats.

Somriu

Repartim optimisme, pedalar ens posa de bon humor. Et portem continguts actuals relacionats amb la bici.

Sent

Vivim la ciutat amb els 5 sentits, la bici ens activa i ens fa sentir lliures. Volem que es difonguin els beneficis per la salut de moure’s en bici.

Mou-te

Volem els millors carrils bici en una xarxa ciclista connectada que permeti arribar arreu de la ciutat. Sol·licitem més facilitats per circular en bici.

Estalvia

En bici, arribem abans i surt més a compte. Volem el compromís de les empreses amb els treballadors per estalviar temps i diners anant a la feina en bici.

Respira

Volem una ciutat lliure de fums i més respirable. Promovem la bici com a mitjà de transport urbà net i 0 emissions.

Comparteix

Compartim moments, projectes i idees. Fem comunitat al voltant de la mobilitat sobre pedals i escoltem la teva opinió.

Descobreix

Explorem tots els racons de la ciutat en bici. Et recomanem rutes per recórrer la ciutat amb el teu mitjà de transport favorit.

Connecta

Connectem amb la ciutat movent-nos de porta a porta i amb els altres modes de transport. Defensem una xarxa d’estacionaments segurs als carrers i als grans hubs de mobilitat.

Conviu

Respectem i ens agrada que ens respectin, moure’s per la ciutat ha de ser segur i còmode per tothom. Reclamem conductes cíviques envers la bici i la convivència entre els diferents modes de transport.

Inspira

Inspirem una ciutat més amigable i respectuosa. Ajudem a crear una ciutat pensada per a les persones.

Vull signar el Manifest HolaBici